| |
Kód: 103 | |
Špičková třída darjeelingské jarní sklizně(first flush), světlejšího typu, středně dlouhý celistvý list zelenějšího typu s podílem tipsů. Nálev plné, vyvážené, květově nasládlé chuti s lehce tipsově kořeněnou složkou a lehce ovocnými tóny. | Kód: 107 | |
Prvotřídní vysokohorský darjeelingský čaj pocházející z časné jarní sklizně (first flush). Vysoce kvalitní, celistvý list s vyšším podílem tipsů. Nálev vyvážené, plné, nasládle květové svěží chuti s lehce citrusovými tóny a kořennou dochutí. | Kód: 111 | |
Vrcholná třída darjeelingské jarní sklizně(first flush), exkluzivní první vyrobený tzv. lot(DJ01), z proslulé čajové zahrady. Nálev vynikající, plné a lahodné, dobře vyvážené, komplexní, květově kořenné, tipsově svíravé chuti se svěže ovocnými tóny. | Kód: 123 | |
Dobrá darjeelingská pozdní letní sklizeň (second flush). Nálev lehčí, svěží, kořeněné chuti s květovými tóny a lehkým medovým dozvukem. |
Kód: 127 | |
Darjeelingská druhá sklizeň (second flush) dobré kvality, zpracováná jako polofermentovaný čaj. Nálev velmi dobré, poměrně plné, svěží, květově nasládlé, lehce kořeněné chuti s tmavšími karamelovými tóny. | Kód: 211 | |
Špičková třída tchajwanského černého čaje mimořádné kvality, ceněného pro svoji výraznou medovou vůni a chuť, podle níž je pojmenován Mi Xiang - Medová Vůně. |
Kód: 227 | |
Výtečná třída tchajwanského polofermentovaného čaje typu Bai Hao - "Bílý Vlas". Nálev výtečné, poměrně plné, vyvážené, ovocně nasládlé chuti s lehce muskatelovými tóny. | Kód: 775 | |
Výtečný černý čaj z jarní sklizně, charakterem a chutí podobný letním sklizním z darjeelingu (second flush). Nálev výtečné, poměrně plné, ořechově nasládlé chuti s lehce medovýmii tóny, mírně navinulé dochuti. |
Kód: 209 | |
Prvotřídní tchajwanský oolong vyrobený z čajovníku původem z pohoří Wuyi. Nálev vynikající, komplexní, dobře vyvážené, plné, výrazně medové, lehce ovocně nasládlé chuti s dlouhou dochutí. | |
|